Danish Running Award 2017 (UDSOLGT)

24.08.2017 kl.18:00 Mikkeller Baghaven, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Vær med til at fejre den danske løbescene til Danish Running Award 2017! Billetsalget til awardshowet lukker d. 24. august kl. 12.00 eller når der er udsolgt.


Danmark er et unikt løbeland! Med over 1,6 millioner løbere og mere end 3 arrangerede motionsløb i snit om dagen året rundt er der ingen, der kan benægte, at løb i dag er en indgroet del af den danske folkesjæl!

Men sådan noget kommer ikke af sig selv. Der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer, og brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk som knokler for, at andre kan nyde – og dedikerede folk som alt for sjældent får det anderkendende klap på skulderen, som de utvivlsomt fortjener.

På Danish Running Award zoomer vi ind på en række kategorier, hvor vi hylder såvel løbere som organisationer og virksomheder, der er med til at skabe de bedst mulige vilkår for os løbere i Danmark.

Netop derfor var det fantastisk at opleve den gode stemningen og de mange anerkendende klapsalver, da priserne til den første udgave af Danish Running Award blev afholdt for første gang i 2016. Salen var fyldt af dedikerede løbere og folk fra den danske løbebranche, da de 16 priser blev uddelt til stor begejstring.

De fleste andre store sportsgrene har længe haft en tradition for at hylde de bedste indenfor deres sportsgren, men selvom dansk løb er én af de største sportsgrene i Danmark har der ikke været et forum til at hylde alle de ildsjæle og dedikerede mennesker, der gør en kæmpe indsats for at gøre løb til noget helt særligt her i Danmark. Vi håber ligeledes, at vi med denne pris kan sætte fokus på alt der, der bliver gjort på løbescenen i Danmark, så alle danskere kan få glæde af de mange gode initiativer.

Detaljer

Dato: 24. august 2017
Start: 18:00 (inkl. spisning) 19:00 (ekskl. spisning)
Pris: 150,- (inkl. spisning) 75,- (ekskl. spisning)
Sted: Mikkeller Baghaven, Refshalevej 169B, 1432 København K

>> TILBAGE TIL CPHRUNFEST.DK <<